Crostata z suszonych owoców i orzechów

Crostata z suszonych owoców i orzechów
Suszone owoce i orzechy Crostata może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 306 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz naturalne pistacje, złoty brązowy cukier, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marsalan i suszona-figowa Crostata, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia do pieczenia blachą papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić jajko, 2 łyżki cukru brązowego, 2 łyżki roztopionego masła, miód i 1 łyżeczka skórki pomarańczowej w misce. Odstawić 1 łyżkę orzechów forgarnish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
MiódMiód
CukierCukier
OrzechyOrzechy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj pozostałe orzechy i wszystkie suszone fruitto miski z mieszaniny jaj; wrzucić nadzienie do herbu.Rozwiń skorupę na przygotowanym arkuszu. Łyżka do środka skorupy; rozłożone w parzystej warstwie, pozostawiając 1 1/2 - do 2-cala granicy. Fold crustedges nad wypełnieniem, plisowanie od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
OrzechyOrzechy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Brushcrust z pozostałą 1/2 łyżki stopionejbutter. Drobno posiekać zarezerwowane 1 łyżka.
5
Wymieszać posiekane orzechy i pozostałe 1 / 2 łyżka brązowego cukru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec crostata aż skorupa jest goldenbrown i nadzienie jest bulgotanie w centrum, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać jogurt i pozostałe 3/4 łyżeczki skórki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Podawać crostatawarm lub w temperaturze pokojowej z pomarańczowymedyogurt.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
10
W porcji: 425,59 kalorii (kcal),37,2% kalorii z tłuszczu, 17,58 tłuszczu (g),3,28 tłuszczów nasyconych (G),40,64 cholesterolu (mg), 64,29 węglowodanów (G), 4,70 błonnika pokarmowego (G), 41,58 cukrów ogółem (G), 59,59 węglowodanów netto (g), 7,10 białka (G)
11
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn