Crostata Z Owoców Pestkowych Ze Skórką Orkiszową
Crostata z owoców pestkowych ze skórką orkiszową jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, mąka kukurydziana, sól morska ziarna i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta z owoców pestkowych ze skórką migdałową (bez cukru i bez ziarna), Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Szarlotka z orkiszową skórką dla podobnych receptur.