Crostata Wiśniowo-Migdałowo-Gruszkowa

Crostata Wiśniowo-Migdałowo-Gruszkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Crostatan wiśniowo-migdałowo-gruszkowy. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 575 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, złotą mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Torty kieszonkowe migdałowe, gruszkowe i wiśniowe, oraz Gruszka, suszona-wiśnia i migdały Galette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. w średniej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, 2 łyżki cukru i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Pokrój w 1/2 szklanki masła, używając blendera do ciasta, aż cząstki będą wielkości małego groszku. W małej misce wymieszać jajko i 2 łyżki wody; posypać mieszaniną mąki, 1 łyżka na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka jest zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (można dodać do 1 łyżki więcej wody). Zbierz ciasto w kulkę; kształt w spłaszczony 5-calowy dysk. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na posypanej mąką powierzchni ciasto rozwałkować na 13-calowe okrągłe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
W robocie kuchennym umieść 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki kawałków masła i pastę migdałową. Okładka; proces z impulsami włączania i wyłączania, aż do kruszenia. Między kawałkami folii z tworzywa sztucznego uformuj mieszaninę na dysk; zwiń do 10-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Miejsce na środku skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
W dużej misce wymieszać pozostałą 1/2 szklanki cukru, 3 łyżki mąki i kardamon. Wymieszać gruszki do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wymieszać z wiśniami i sokiem z cytryny. Łyżka gruszki mieszaniny na warstwie migdałów w ciągu 3 cali od krawędzi. Kropka z 2 łyżkami pozostałego masła. Fold 2-calowy krawędzi skorupy nad mieszaniną gruszki, plisowanie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
świeża Resztkaświeża Resztka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
9
Ostrze Skórki szczotkować wodą; posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Piec 35 do 40 minut lub do gruszek są miękkie i skorupa jest brązowy. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Pokroić w kliny; podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn