Crostadan jabłkowo-żurawinowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz cukier, białko jaja, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Crostada Jabłkowa, Crostada Z Czarnej Fasoli, oraz Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa dla podobnych receptur.
Zdjąć pokrywkę i nadal gotować, często mieszając, aż miękkie jabłka rozpadną się, a soki zagęszczają się do konsystencji cienkiego syropu, o około 5 minut dłużej.
Wlać na duży-lipped blachy cookie lub jellyroll patelni i ostudzić do temperatury pokojowej. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dostosuj stojak piekarnika do niskiej pozycji i podgrzej piekarnik do 400 stopni. Otwórz arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zwiń w prostokąt, około 10 na 16 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Przenieś na duży arkusz ciasteczek. (Sugeruję wyłożenie arkusza pergaminem; zapewnia to, że crostada nie przykleja się i umożliwia łatwe czyszczenie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
8
Rozłóż ugotowane jabłka na cieście, pozostawiając 2-calową granicę. Złożyć granice ciasta na jabłkach. Rozłóż rogi i uformuj marszczone zagniecenia, aby ciasto nie nakładało się na siebie.