Crookneck Squash Frittata
Crookneck Squash Frittata może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 50 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Mieszanka soli koszernej, parmezanu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crookneck Squash I Zupa Kukurydziana Z Humboldt Mgły Przepis, Zapiekanka Z Serem Twarogowym, oraz Squash Frittata.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do wysokiego ustawienia broil. Ustaw stojak w piekarniku 3 do 4 cali od brojlerów.
W średniej misce wrzucić pokrojone squash z oleju, rozmaryn, sól, gałka muszkatołowa i pieprz.
Połóż squash w jednej warstwie na stojaku chłodzącym ustawić wewnątrz folii pokryte pół arkusza pan. Broil aż squash jest złoty kolor na 1 stronie, o 8 do 10 protokół.
W średniej misce wymieszać jajka, ricottę i parmezan.
Umieść squash w 10-calowy nonstick, piekarnik Bezpieczny saute patelni ustawić na średnim ogniu.
Wlej mieszaninę jajek do patelni i wymieszaj silikonową szpatułką, aby upewnić się, że jajko dostanie się pod Kabaczek. Gotować bez mieszania, aż mieszanina jaj zostanie ustawiona na dole i zacznie się ustawiać na górze, około 4 do 5 minut.
Umieść patelnię pod brojlerem, aż lekko rumiane i puffy, o 3 do 4 protokół. Poluzuj frittatę z patelni, przesuwając gumową szpatułkę po brzegach. Przesuń frittata na talerz lub inne danie i pokroić na 6 porcji.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.