Croissant Maple Bread Pudding

Croissant Maple Bread Pudding
Croissant Maple Bread Pudding to deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 45g tłuszczu i w sumie 733 kalorii. Za 2,49 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli, wanilii, cukru pudru i pół na pół. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Z łyżką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Posmaruj masłem naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 9 cali i wyłóż je folią w górę ścian patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Pokrój rogaliki w 1-calową kostkę i umieść je na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wstaw do piekarnika i opiekaj przez 10 do 15 minut, aż będą lekko chrupiące, a następnie umieść je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W międzyczasie w rondelku podgrzej pół na pół, śmietanę, sól i wanilię na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aby upewnić się, że mieszanina nie przypali się ani nie przyklei do dna patelni. Gdy mieszanina śmietany szybko się zagotuje (nie pozwól jej się zagotować), wyłącz ogień. Odstawić do zaparzenia na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W dużej misce wymieszaj jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Ciągle ubijając, stopniowo dodawaj gorącą śmietanę. Odcedź kostki rogalika, aby usunąć wanilię, i pozwól namoczyć 15 minut, delikatnie obracając kostki raz. Opróżnij mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Pozwól namoczyć kolejne 30 minut lub na noc w lodówce.
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Umieść naczynie do pieczenia w gorącej kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Piec do zastygnięcia i bardzo jasnozłotego koloru na wierzchu, około 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Ostudzić, a następnie schłodzić w lodówce 4 godziny lub na noc. Następnego dnia wyjmij budyń i wytnij okrągłe 3-calowe zatyczki z budyniu, umieść je na patelni odpornej na kuchenkę mikrofalową i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Aby podać, podgrzej syrop klonowy w rondlu i trzymaj w cieple. Podgrzej korki budyniu chlebowego w kuchence mikrofalowej i podawaj z gorącym syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
14
Podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy naprawdę dobrze komponuje się z Maderanem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Możesz spróbować azorskiej firmy winiarskiej Verdelho o Original. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Azorska Firma Winiarska Verdelho O Original
Azorska Firma Winiarska Verdelho O Original
Jasny słomkowo-żółty. Aromaty marakui, ananasa, morskiego sprayu i muszli ostryg na nosie. Na podniebieniu, żywe i świeże z wysokimi stonowanymi owocami tropikalnymi utrzymywanymi w równowadze dzięki imponującej wadze i szerokości podniebienia. Wykończenia długie i czyste, z charakterystyczną mineralnością soli Azorów biegnącą przez metę.Czy jest lepsze jedzenie do jedzenia z winem z wysp niż obfitość morza? Skorupiaki, ostrygi, grillowane lub smażone ryby to doskonałe pomysły na parowanie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn