Croissant krabowy-wichry
Rogalik krabowy-wichry to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera colby-jack, mięso krabowe, ciasto Crescent roll i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wafle Truskawkowe Wichry, Carrot cakey Cookie ' wiches, oraz Peanut Butter Cream ' Wiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść Serek i mięso krabowe w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez około 1 minutę, aby zmiękczyć serek. Wymieszaj rozdrobniony ser, aż wszystko będzie dobrze wymieszane.
Rozwiń ciasto półksiężyc na czystej powierzchni roboczej i oddziel Trójkąty.
Umieść łyżkę mieszanki kraba na szerokim końcu każdego półksiężyca.
Toczyć w kierunku punktu i szczypać końce razem, aby uszczelnić.
Umieść rolki na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.