Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami

Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj rogalika francuskiego z miękkimi jabłkami karmelowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Croissant French tost z miękkimi karmelowymi jabłkami, Croissant French Toast, oraz Croissant French Toast.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać ciasto na tosty francuskie przez ubijanie razem jajka, mleko, wanilia, i cynamon, aż równomiernie mieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
TostyTosty
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zwróć szczególną uwagę podczas dokonywania karmelowe jabłka-umieścić cukier w dużej suchej patelni i umieścić go na średnim ogniu. Stale mieszaj drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i zacznie karmelizować, około 5 minut. Uważaj, cukier jest naprawdę gorący. Wciąż mieszając, dodaj masło,które trochę się spieni. Gdy cukier i masło staną się sosem karmelowym, złóż kliny jabłkowe. Ponieważ jabłka są chłodniejsze od cukru, cukier może zaczynać chwytać i twardnieć, ale nie panikuj-mieszaj, gdy jabłka się rozgrzeją, karmel wygładzi się ponownie. Kiedy sos karmelowy zacznie formować się wokół jabłek, wlej syrop klonowy. Dać mu wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, aż jabłka są przetargu widłowego. Ściągnij je z ognia i ogrzać, aż będziesz gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KarmelKarmel
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Dla samego tostów francuskich, rozgrzać masło w dużej patelni non-stick na średnim ogniu. Prawdopodobnie na patelni zmieścisz tylko kilka rogalików na raz, więc przygotuj je partiami. Weź połowę rogalika i szybko zagłębiaj go w cieście. Słowo kluczowe jest tutaj szybko; rogaliki są bardzo miękkie i rozpadają się, jeśli są namoczone w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
MasłoMasło
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ułożyć rogaliki na patelni, przyciąć stronę i gotować przez 4 do 5 minut. Ostrożnie odwróć je szpatułką i brązowej drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Prezentacja jest jak kanapka z karmelowym jabłkiem-weź dolną połowę rogalika i połóż go na talerzu, łyżka niektórych jabłek karmelowych na wierzchu, i przykryj górną 1/2 rogalika. Polać cukrem cukierniczym i cynamonem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
CynamonCynamon
KarmelKarmel
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn