Crock Pot Teriyaki Chicken

Crock Pot Teriyaki Chicken
Crock Pot Teriyaki Chicken to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz brązowy cukier, udka z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, oraz Crock-Pot Teriyaki Chicken dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn