Crock-Pot Chili

Crock-Pot Chili
Przepis Crock-Pot Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na $2.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Mieszanka wina, ser cheddar, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili, Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, oraz Crock Pot Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemię okrągłe w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do brązowego, mieszając do kruszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ground RoundGround Round
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać posiekaną cebulę i kolejne 7 składników (cebula przez czosnek), i gotować przez 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Umieścić mieszaninę mięsa w powolnej kuchence elektrycznej i wymieszać fasolę i pomidory. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 4 godziny. Łyżkę do miseczek; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Uwaga: chili można zrobić na płycie kuchennej, jeśli nie masz wolnej kuchenki. Po dodaniu fasoli i pomidorów doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, częściowo pokryte, 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn