Crispy Rolled Shrimp Tacos
Przepis Crispy Rolled Shrimp Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób robiło ten przepis, a 9395 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, kminek, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to {Video} Taquitos Z Kurczaka-Rolowane Chrupiące Tacos, Chrupiące Tacos Z Krewetkami, oraz Chrupiące krewetki Tacos z mango Slaw.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodaj czosnek, jalapenos i kminek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać pomidory i dusić, aż sos zgęstnieje, o 2-3 protokół.
Dodaj krewetki i gotować przez minutę.
Zdjąć z ognia, doprawić solą i wymieszać w kolendrze.
Podgrzej olej na patelni do 177°-375F. zanurz tortille w oleju dwa na raz, aż będą miękkie, około 10 sekund i umieść je w stosie na ręcznikach papierowych.
Umieść 3 łyżki mieszanki krewetek na każdej tortilli, szczelnie zwinąć i szaszłyk wykałaczką, aby zachować szczelność.Smażyć na oleju do złotego koloru z obu stron, około 1 1/2 minuty na stronę.