Crespelle z Radicchio i kozim serem

Crespelle z Radicchio i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.42 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cebulę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta, oraz Soppressata z Radicchio i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby zrobić crespelle, przesiać mąkę do miski. Rozbij jajka w misce i ubijaj, dodając trochę mleka na raz, aż wszystko zostanie włączone. Pozostawić do odpoczynku 30 minut.
Aby wypełnić, rozgrzać oliwę z oliwek w 8-calowej patelni saute do czasu palenia.
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 5 do 6 protokół.
Saute do miękkości, o 5 do 6 protokół, i wlać mieszaninę do miski. Wymieszać z kozim serem, octem balsamicznym i natką pietruszki i odstawić.
Rozgrzej 6-calową patelnię nieprzywierającą, aż będzie gorąca i posmaruj oliwą z oliwek. Odwrócić ogień w dół do średniej i wlać 1 1/2 łyżki ciasta na patelnię. Gotować do bladego złota, około jednej minuty, i odwrócić. Kontynuuj proces, aż całe ciasto zostanie wykorzystane, uzyskując od 8 do 10 crespelle. Każdą crespellę napełnij 2 łyżkami mieszanki koziego sera i złóż na pół. Kontynuuj napełnianie wszystkich naleśników, aż wszystkie naleśniki będą pełne. Pamiętaj, aby pozostawić 4 łyżki mieszanki sera koziego do polewy.
Dno masła i wszystkie strony 10-calowego ceramicznego naczynia do pieczenia 8-calowego.
Lay wypełnione crespelle nakładających się w naczyniu do pieczenia. Rozmaz pozostałą mieszaninę sera koziego na górze i umieścić w piekarniku, aż rurociągi gorące i chrupiące na górze, o 12 do 15 protokół.
Wyjąć i podawać z surową sałatką.