Crescent Roll Cukinia Quiche
Crescent Roll cukinia Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera havarti, cukinia, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Roladki półksiężyc z szynką i serem, oraz Przepis Crescent Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj dwa naczynia do pieczenia 9x9 cali.
Masło ciepła na patelni na małym ogniu; gotować i wymieszać cukinię, cebula, czosnek, włoskie przyprawy, sól, i czarny pieprz w roztopionym maśle, aż cukinia i cebula są miękkie, o 10 protokół.
Odcedzić nadmiar płynu z cukinii.
Wyjmij patelnię z ognia i ostudzić, 15 do 20 minut.
W misce ubić pół na pół i jajka; wymieszać z cukinią, serem mozzarella, serem Havarti i gałką muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Rozwiń półksiężyc ciasto rolki i łza arkusz na pół. Wciśnij każdą połowę do przygotowanych naczyń do pieczenia, tworząc skorupę.
Mieszankę jajeczną równomiernie wlać do każdej skórki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie złota, a quiche zostanie ustawione na środku, około 45 minut.