Crescent City Grill SOS Kreolski

Crescent City Grill SOS Kreolski
Crescent City Grill Creole Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Crescent City Gumbo, City Girl " Brown City Jambalaya, oraz Sos Barbecue Kansas City.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, papryka, i seler, i smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Zmiksować mielony czosnek i kolejne 3 składniki i gotować 2 minuty. Wymieszać pomidory i kolejne 3 składniki; zmniejszyć ogień i dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Połącz skrobię kukurydzianą i 3 łyżki zimnej wody, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w mieszaninie pomidorowej na patelni i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Zdjąć z ognia.
4
Makaron z sosem kreolskim Crescent City Grill: gotować 1 opakowanie linguine w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wróć do holenderskiego pieca. Wymieszać 3 filiżanki kreolskiego sosu Crescent City i gotować 2 minuty na średnim ogniu lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn