Creole Fish Chowder może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1321 kalorii, 155g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 15,35 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz chili w proszku, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Kreolska Zupa Rybna, Filety Z Ryb Kreolskich, oraz Sassy Kreolski Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Oliwę rozgrzać w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj cebulę, seler i chili w proszku, i smażyć lekko o 8-10 protokół.Wymieszać w pomidory przez sos worcestershire.Doprowadzić do wrzenia i dodać zamrożone ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Gotuj zupę na wolnym ogniu-oddzielając rybę w miarę rozmrażania-przez około 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.