Creole Fish Chowder może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 1321 kalorii, 155g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 15,35 zł za porcję, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz chili w proszku, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Kreolska Zupa Rybna, Filety Z Ryb Kreolskich, oraz Sassy Kreolski Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Oliwę rozgrzać w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę, seler i chili w proszku, i smażyć lekko o 8-10 protokół.Wymieszać w pomidory przez sos worcestershire.Doprowadzić do wrzenia i dodać zamrożone ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.