Creamy Key Lime Chicken Enchiladas
Need a danie główne bezglutenowe? Creamy Key Lime Chicken Enchiladas może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kolendrę, tortille kukurydziane, grecki jogurt limonkowy 100 i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Chicken Lime Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować cebulę, chiles i kurczaka na średnim ogniu o 3 protokół lub aż kurczak jest ciepły i cebula zaczyna się przeźroczysty.
Wyjąć z ognia; wymieszać jogurt, 1/4 szklanki kolendry i sok z limonki. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu enchilada.
Napełnij każdą tortillę 1/4 szklanki mieszanki kurczaka.
Zwiń; umieść stronę szwu w naczyniu do pieczenia.
Pozostały sos enchilada rozłożyć na tortillach; posypać serem.
Piec około 30 minut lub aż ser topi się i bąbelki.
Pozostałe kolendry posypać enchiladas; podawać na ciepło.