Creamy Homestyle Tuna Melts

Creamy Homestyle Tuna Melts
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 126 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli 29 centów za porcję spada w budżecie, kremowy Homestyle tuńczyk topi może być spektakularny pescatarian przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jeśli masz philadelphia serek, tuńczyk, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy Tuńczyk Topi Się, Kremowy Domowy tuńczyk topi się, oraz Homestyle Sałatka Z Tuńczyka Kanapka.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki. Wypełnij kromki chleba z sałatką z tuńczyka i Single, aby 6 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TuńczykTuńczyk
2
Rozłóż kanapki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Gotować na patelni na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn