Creamy Cavatappi & Cheese

Creamy Cavatappi & Cheese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Creamy Cavatappi & Cheese. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 17 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kremowy Butternut, ser pleśniowy i orzech Cavatappi, Cavatappi ze szpinakiem, fasolą i serem Asiago, oraz Cavatappi i Chard.

Instrukcje

1
Gotuj cavatappi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CavatappiCavatappi
2
Tymczasem czosnek saute na maśle w holenderskim piekarniku. Wymieszać z mąką i sosem pieprzowym do zmieszania; stopniowo dodawać mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Sery mieszamy do stopienia, dodajemy zieloną cebulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4
Odcedzić cavatappi; wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CavatappiCavatappi
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Połączyć bułkę tartą, boczek i roztopione masło; posypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
7
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do uzyskania bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Posypać zieloną cebulą i, w razie potrzeby, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn