Cream Puff Ghosts

Cream Puff Ghosts
Cream Puff Ghosts może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 381 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jabba the Puff - domowy krem Puff, Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake), oraz Cream Puff.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj wodę, masło, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj mąkę na raz i mieszaj, aż uformuje się gładka kulka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wyjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca. Drop by 1/3 cupfuls 3 in. apart na ungreased blach do pieczenia; rozłożone na 4-w. x 3-po. owale. Używając noża pokrytego sprayem do gotowania, zrób falistą krawędź u dołu ducha, jak pokazano na zdjęciu poniżej po lewej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
8
Tymczasem w rondlu posypać żelatynę sokiem pomarańczowym; odstawić na 1 minutę. Wymieszać z mlekiem i brązowym cukrem; gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna i cukier zostaną całkowicie rozpuszczone. Wymieszać z dyni i dyni pie spice. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 45-60 minut lub aż zgęstnieje. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Kremówki podzielić na pół; wyjąć ciasto od środka. Odstawić 1 do 2 łyżek nadzienia do oczu. Łyżka pozostałe nadzienie do kremu ptysie; wymienić szczyty. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Umieść dwie małe kropki reserved nadzienia na każdym duchu; wierzch z żelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn