Cream & stem Ginger ice cream

Cream & stem Ginger ice cream
Clotted cream & stem Ginger ice cream to deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pełnotłuste mleko, cukier, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Lato. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Plaster Daktyli Z Bananami Earl Grey Tea I Lodami Imbirowymi, Skrzepły krem rozdziela, oraz Staromodny sposób: Skrzepnięty krem i bułeczki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na nieprzywierającą patelnię włożyć mleko i skrzepniętą śmietanę. Zeskrobać nasiona z wanilii, dodać strąk i nasiona do mleka i śmietany i doprowadzić prawie do wrzenia. Odstawić na 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W misce utrzeć żółtka i cukier. Mleko i śmietanę zagotować, wyjąć z wanilii, następnie wylać masę na żółtka, cały czas mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Odcedzić mieszaninę z powrotem do oczyszczonej patelni i gotować na łagodnym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i lekko pokryje tył drewnianej łyżki. Nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała, bo się zsiadnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać z powrotem do miski i pozostawić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić na noc. Następnego dnia ubijamy w maszynie do lodów, mieszając imbir i syrop do mieszaniny tuż przed zamrożeniem. Jeśli nie masz Maszyny do lodów, możesz wlać mieszaninę do płytkiego pojemnika, przykryć i zamrozić, aż będzie jędrna, ale nie twarda jak skała, a następnie whizz w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Ponownie zamrozić i powtórzyć proces 2-3 razy więcej. Przechowywać w zamrażarce do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn