Cranberry BBQ Turkey Sandwich

Cranberry BBQ Turkey Sandwich
Cranberry BBQ Turcja Sandwich trwa około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1300 kalorii, 49g białka, oraz 65g tłuszczu. Za 2,87 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jeśli masz pod ręką mielony pieprz, koszerną sól i pieprz, ostry sos i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 157 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cranberry BBQ Turkey Sandwich, Po prostu wspaniała kanapka z indykiem i grillem, oraz Kanapka Z Żurawiną Z Indyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Dodaj sos BBQ z indyka i żurawiny do dużej miski i wymieszaj, aby pokryć. Ułóż indyka na bułkach i posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
żurawinażurawina
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ułóż kanapki na blasze do pieczenia i umieść pod brojlerem, aż ser się rozpuści i będzie musujący. Posyp kanapki smażoną szalotką i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
5
Dodaj sos żurawinowy, sok, mielony imbir, cynamon i szczyptę soli do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia i zredukować do wrzenia. Gotuj bez przykrycia, często mieszając, aby dodać smaki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
CynamonCynamon
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdejmij rondel z ognia i ostudź. Zarezerwuj 1 filiżankę, a resztę przechowuj do wykorzystania w przyszłości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Połącz przecier pomidorowy, 1 szklankę sosu żurawinowego, ocet, Worcestershire, musztardę, 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i ostrego sosu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, często mieszając, aż wszystkie składniki będą dobrze połączone, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
Ostry SosOstry Sos
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Rozgrzej olej do 375 stopni F na patelni lub patelni z wysokimi ścianami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Włóż mąkę do małej miski i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Dodaj szalotki do miski i wymieszaj, aby pokryć, strząsając nadmiar mąki. Smażyć szalotki partiami na złoty kolor, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Szalotki przełożyć na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn