Crab Rangoon III
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Crab Rangoon III spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 205 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kasztanów wodnych, olej, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Crab Rangoon, oraz Dip Crab Rangoon.
Instrukcje
W dużym, ciężkim sosie patelnia rozgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, mięso krabowe, czosnek w proszku, paprykę i kasztany wodne.
Umieścić około 1 łyżeczkę mieszanki twarogu na środku wonton wrappers. Zwilżyć krawędzie owijarki wodą, złożyć mieszaninę i szczypać do uszczelnienia.
W małych partiach, smażyć wontons 3 do 5 minut, lub aż złoty kolor.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.