Crab Louis
Crab Louis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, pomidorów, beztłuszczowego majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crab Louis, Sałatka Crab Louis Z Awokado, oraz Sałatka Crab Louis (Louie) .
Instrukcje
Połączyć Krab i seler w średniej misce; wrzucić dobrze.
Połączyć sos chili i następne 7 składników w średniej misce; dobrze wymieszać.
Umieść 1 1/3 szklanki sałaty na każdym z 6 talerzy porcji. Top każdy z 1/2 mieszanki kraba szklanki. Ułóż 3 kliny pomidorów i 1 klin cytryny, jeśli chcesz, wokół każdej sałatki; posypać posiekanym jajkiem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.