Crab Louis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, pomidorów, beztłuszczowego majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crab Louis, Sałatka Crab Louis Z Awokado, oraz Sałatka Crab Louis (Louie) .
Instrukcje
1
Połączyć Krab i seler w średniej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć sos chili i następne 7 składników w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść 1 1/3 szklanki sałaty na każdym z 6 talerzy porcji. Top każdy z 1/2 mieszanki kraba szklanki. Ułóż 3 kliny pomidorów i 1 klin cytryny, jeśli chcesz, wokół każdej sałatki; posypać posiekanym jajkiem.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.