Crab Louie
Crab Louie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 634 kalorie, 32G białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, chili w proszku, rzymskich serc i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Crab Louie, Crab Louie, oraz Crab Louie.
Instrukcje
W misce, ubić majonez z ketchupem, relish, sok z cytryny, czosnek, Tabasco, sos Worcestershire, papryka i chili w proszku i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut.
W średnim rondlu z wrzącej osolonej wody, gotować szparagi, aż tylko miękkie, 3 protokół.
Na półmisku ułóż rzymkę, ogórek, rzodkiewkę, pomidory, jajka i szparagi. Wierzch z dużymi kawałkami krabów i podawać, przekazując dressing przy stole.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.