Crab Imperial z czerwoną papryką
Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bagietkę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Crab Imperial, Olney Inn Imperial Crab, oraz Seaview Crab Imperial.
Instrukcje
W rondlu rozpuścić 2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu. Wymieszaj mąkę, aby uzyskać pastę. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie i gotuj na wolnym ogniu, ubijając, aż sos zgęstnieje. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, ubijając, aż nie pozostanie mączny smak, około 7 minut. Doprawić bchamel solą i pieprzem. Przykryć i zdjąć z ognia.
Na patelni, rozgrzać olej.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż przezroczyste.
Dodać paprykę i gotować, aż zmiękną, 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W misce ze stali nierdzewnej ubić żółtka z sokiem z cytryny. Ustaw miskę nad (Nie w) rondlu gotującej się wody i ubijaj stale, aż zgęstnieje, 2 minuty; usuń z ognia i powoli ubijaj w 6 łyżkach roztopionego masła, aż utworzy się gładki SOS. Złóż bchamel i skórkę cytrynową. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem.
Rozgrzej brojlery. Ustaw jeden stojak 6 cali od ciepła, a drugi stojak 10 cali od ciepła. Masło 9-na-9-calowe ceramiczne naczynie do pieczenia. W misce, połączyć mięso Krab, cebula i papryka. Delikatnie złożyć SOS.
Zeskrobać do przygotowanego naczynia do pieczenia. Broil na górnym stojaku przez 3 minuty, aż zbrązowieje.
Przenieść naczynie do pieczenia na Dolnym stojaku i pieczenia przez 4 minuty dłużej, aż gorące w całym.
Podawać z grzankami z bagietki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.