Cowboy Jack ' s Beer Bread

Cowboy Jack ' s Beer Bread
Chleb piwny kowboja Jacka może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, piwo, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczenie chleba: pieprz i Jack Beer Bread, Chleb Piwny Poblano Jack, oraz Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Beat piwo i brązowy cukier razem w misce do mieszania, aby uzyskać gładką mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj proszek do pieczenia i stopniowo mieszaj z mąką, aby uzyskać gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć chleb z piekarnika i polać roztopionym masłem. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, o 10 minut więcej. Ostudzić na patelni 5 minut przed wyjściem na stojak. Schłodzić chleb 10 minut więcej przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn