Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Cowboy Chipotle Mango Quesadillas spróbować. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 39g białka, oraz 43g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka zielonej cebuli, ostry cheddar, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Rozjaśnione Quesadillas kukurydziano-fasolowe z salsą z awokado-Mango-Chipotle (wegetariańska / wegańska), Cowboy Quesadillas, oraz Cheesy Cowboy Quesadillas.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Ułożyć paprykę na gorącym grillu, obracając je, gdy skóra jest zwęglona i pęcznieje, a wszystkie strony zostały upieczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Paprykę wyjąć do miski i odstawić do ostygnięcia. Zeskrobać łuszczące się skórki z chiles i kości. Grillować zieloną cebulę w ten sam sposób, aż lekko zwęglone i zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-o
5
Wyjmij je z grilla na deskę do krojenia i drobno posiekaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Dodaj chiles, cebula i rozdrobnione sery do średniej miski i dobrze wymieszać. Umieścić 1 tortilla na wierzchu dobrze przyprawione comal i rozprowadzić go z niektórych mieszanki sera. Top z Chipotle Pico de Gallo i przykryć drugą tortillę. Po około 2 minutach ostrożnie odwróć i tosty z drugiej strony, około 2 do 3 minut. Tortille powinny być złotobrązowe, a ser należy dokładnie stopić. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ser
Papryka Chili
Funtów Jeżyn (około
Cebula
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Quesadillas pokroić na ćwiartki na pojedyncze porcje lub na ósemki na przystawki.
8
Połącz wszystkie składniki w szklanej misce i dobrze wymieszaj. Najlepiej jest pozostawić to na co najmniej 1 godzinę, aby smaki mogły się ożenić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Salsę odcedzić z nadmiaru płynu i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.