Country Hash
Country Hash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Mieszanka plus 3 łyżki masła, Yukon złoty ziemniak, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka Wiejska, Country Pie, oraz Szynka Wiejska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno posiekać mostek i przenieść do miski, a następnie wymieszać z musztardą i sosem Worcestershire, aż dobrze połączone.
Piecz poblanos po bokach na stojakach palników gazowych na średnim ogniu, obracając szczypcami, aż skórki są pęcherze i lekko zwęglone, 4 do 6 minut. (Lub broil na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła.) Natychmiast przenieść do dużej miski i przykryć szczelnie, a następnie odstawić 10 minut. Ostrożnie zetrzyj skórki z poblanos.
Rozetnij wzdłuż i usuń łodygi i nasiona, w tym dołączone żebra. Wytrzyj poblanos czystym ręcznikiem papierowym, jeśli to konieczne, a następnie pokrój w kostkę 1/4 cala i przenieś do dużej miski.
Obrać ziemniaki, rutabaga, i jabłko i pokroić w 1/2-calowe kostki, następnie gotować w 1/2 kij masło z 3/4 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu w 12-calowej patelni ciężkich na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty w miejscach i po prostu przetargu, 10 do 12 protokół.
Przenieść do miski z poblanos.
Cebulę ugotować w 3 łyżkach masła z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na tej samej patelni, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 8 protokół.
Dodać paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, 6 do 8 protokół więcej.
Przenieść do miski z mieszaniną poblano. Wymieszać mostek do mieszania aż do połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 121° z półką w środku.
Podgrzać 1 łyżka masła w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodaj połowę haszu na patelni i gotować, obracając porcje od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące w miejscach, 12 do 14 protokół.
Przenieś do dużej (17-na 11-calowy) 4-stronnej patelni i utrzymaj ciepło w piekarniku. Pozostałą mieszankę ugotować w ten sam sposób w 1 łyżce masła.
Przenieść do blachy w piekarniku.
Spłucz i wytrzyj patelnię. Jajka smażyć w 2 partiach z 1 łyżką masła na partię na średnim ogniu.
Haszysz, bez mostka, można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.