Country Breakfast Pot Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kraj śniadanie Pot Pie spróbować. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przejdź do sklepu i odebrać olej roślinny, hash browns, grands ®! Big & buttery Crescent dinner rolls, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Rozłóż ziemniaki na patelni; gotować, aż złoty kolor na dnie.
Skropić ziemniaki 1 łyżką oleju.
Pokroić na ćwiartki; przekręcić sekcje. Gotować na złoty kolor.
Usuń Brązy hash z patelni; ułóż na dole i wokół boku zapiekanki.
Posypać ziemniakami ser szwajcarski.
W misce ubić jajka. Wymieszać ze szczypiorkiem, solą, pieprzem i szynką.
Wlać do tej samej patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż częściowo ugotowane. Wymieszać z twarogiem; gotować i mieszać, aż jajka są ugotowane, ale wilgotne.
Posmarować serem szwajcarskim.
Oddzielić ciasto na Trójkąty. Zaczynając od krótkiego boku każdego trójkąta, zwiń do połowy. Ułóż na gorącej mieszaninie jaj z końcówkami w kierunku środka; nie nakładaj się.
Piec 20 do 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.