Cornish Splits
Cornish Splits to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mleko, śmietanę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Banoffee splits, Best - Ever Banana Splits, oraz Banana Splits dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku podgrzać wodę z mlekiem tylko do letniej i zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać cukier i drożdże i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Podczas gdy drożdże są proofing, w misce ubić razem mąkę i sól i blenderem do ciast lub opuszkami palców zmiksować w smalcu, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki i mieszać, aż ciasto powstanie. Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto delikatnie, aż będzie gładkie, około 1 minuty.
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej dużej miski i obrócić, aby pokryć olejem.
Niech wyrośnie ciasto, miska pokryta folią, w ciepłym miejscu, aż podwoi luzem, o 45 protokół.
Posmaruj 2 blachy do pieczenia.
Dziurkować ciasto i podzielić na kulki 1 uncji (około 1 1/2 cala średnicy).
Przenieść kulki do blach do pieczenia i odstawić, pokryte luźno folią, w ciepłym miejscu, aż podwoi luzem, o 30 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Piec dzieli w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, 20 minut, lub aż złoty, i przenieść do stojaków do ostygnięcia.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej, pokrojone, z dżemem i skrzepłą śmietaną.