Coquilles St. Jacques
Coquilles St. Jacques wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, tymianek, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Coquilles St. Jacques dla 1, Coquilles Saint Jacques, oraz Jak zrobić Coquilles Saint-Jacques dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę w plastikowej torbie na suwak; dodaj przegrzebki. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Wyjąć przegrzebki z worka, wytrząsając nadmiar mąki; odstawić.
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 3 protokół lub do lekko rumiane.
Dodaj szalotki i czosnek, i smażyć 1 minutę.
Dodaj przegrzebki, Wino i następne 4 składniki (wino przez liść laurowy). Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty. Odkryć i doprowadzić do wrzenia, i gotować 1 minutę. Odrzuć liść laurowy. Podzielić mieszaninę przegrzebek równomiernie między 4 poszczególne dania zapiekane. Top każdy z 1 łyżka sera; broil 30 sekund lub aż ser topi.
Uwaga: Zastąp 3/4 szklanki bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli na wino, w razie potrzeby.