Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne
Łatwe i chrupiące pieczone filety rybne Cooking Light mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 140g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, sok z limonki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą, możesz podążać za tym daniem głównym z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, Chrupiące Pieczone Filety Rybne, oraz Chrupiące Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połącz sok z limonki, majonez, cebulę w proszku i pieprz w małej misce i rozłóż na rybie.
Posypać bułką tartą, skropić masłem.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.