Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne

Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne
Łatwe i chrupiące pieczone filety rybne Cooking Light mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 140g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, sok z limonki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą, możesz podążać za tym daniem głównym z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cooking Light ' s Easy & Crispy pieczone filety rybne, Chrupiące Pieczone Filety Rybne, oraz Chrupiące Pieczone Filety Rybne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
3
Połącz sok z limonki, majonez, cebulę w proszku i pieprz w małej misce i rozłóż na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Posypać bułką tartą, skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
5
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
6
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia51
Magazyn