Przepis Cookie-Candy Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kokosa, jajka, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Candy Oreo Monster Patelnia Cookie Pizza, Candy Cookie Cones, oraz Ciasteczko Z Cukierkami Shortbread.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać cukry, masło, wanilię i jajko. Wymieszać z mąką i sodą oczyszczoną (ciasto będzie sztywne). Wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Wanilia
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić lub poklepać ciasto w 12-calowej patelni do pizzy lub na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Funtów Jeżyn (około
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Pizzy
4
Piec około 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
5
Tuż przed podaniem posmaruj ciastko bitą śmietaną. Top z orzechami włoskimi, kokosem i cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Funtów Jeżyn (około
Kokos
Orzechy Włoskie
Pliki Cookie
6
Pokroić w kliny. Natychmiast przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe ciasteczka po podaniu.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.