Cook 's Illustrated' s smażona zielona fasola z czosnkiem i ziołami

Cook 's Illustrated' s smażona zielona fasola z czosnkiem i ziołami
Cook 's Illustrated' s smażona zielona fasola z czosnkiem i ziołami jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przepis ten zachwycił 1055 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Pancettą, Czosnkiem I Ziołami, Smażona fasolka szparagowa z chipsami czosnkowymi, oraz Podsmażony Czosnek Boczek Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć masło, czosnek i tymianek w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj fasolę, 1/4 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż plamisty brązowy, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj wodę, przykryć, i gotować, aż fasola są jasnozielone i jeszcze chrupiące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Zdejmij pokrywę, zwiększ ciepło do wysokości i gotuj, aż woda wyparuje, 30 do 60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj mieszaninę masła i nadal gotować, często mieszając, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna, lekko rumiana i zaczyna się marszczyć, 1 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Przenieść fasolę do miski, wrzucić sok z cytryny i pietruszki; dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podawać natychmiast.
9
Do smażonej fasolki szparagowej z wędzoną papryką i migdałami: wykonaj przepis na smażoną fasolkę szparagową z czosnkiem i ziołami, pomijając posiekany tymianek i pietruszkę. 1/4 łyżeczki wędzonej papryki wymieszać na zmiękczone masło z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Ugotowaną fasolę posypać 1/4 szklanki prażonych migdałów przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1
Połącz 1 łyżeczkę prażonego oleju sezamowego, 1 łyżeczkę startego świeżego imbiru i 1 łyżkę pasty chili-czosnek w małej misce. Śledź przepis na smażoną fasolkę szparagową z czosnkiem i ziołami, zastępując olej roślinny oliwą z oliwek i zwiększając ilość do 2 łyżeczek. Gotować zgodnie z zaleceniami, zastępując mieszaninę masła mieszaniną oleju sezamowego i pomijając sok z cytryny i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
świeży Imbirświeży Imbir
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ugotowaną fasolę posypać 2 łyżeczkami prażonego sezamu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Do smażonej zielonej fasoli z pieczoną czerwoną papryką i bazylią?
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Połączyć 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1 średnia szalotka, mielone, i 1/8 łyżeczka pieprz czerwony płatki w małej misce. Śledź przepis na smażoną fasolkę szparagową z czosnkiem i ziołami, zastępując mieszankę masła mieszanką olej-szalotka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać 1/3 szklanki pieczonej czerwonej papryki, pokroić w 1/2-calowe kawałki, na patelni z mieszaniną oleju szalotki. Zastąp 1 łyżeczkę octu winnego czerwonego na sok z cytryny i 2 łyżki posiekanych liści świeżej bazylii na natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn