Contadina® Piece-Top Pomidorowy Duszony Kurczak
Contadina® piece-Top pomidorowy Duszony kurczak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, pastę pomidorową contadina®, rosół z kurczaka college inn® i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomidorowo-bazyliowe kąski z Contadiną, Kurczak jak zrobiłaby żona rolnika: Pollo alla Contadina, oraz Gruba zupa wołowa, kapusta i pomidory (garnek lub blat kuchenny).
Instrukcje
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w głębokiej 12-calowej patelni na średnim ogniu. (Pominąć olej, jeśli pozostawiając skórę na).
Brązowy kurczak po obu stronach, około 5 minut, pracując partiami, w razie potrzeby.
Wyjąć kurczaka z patelni i odstawić.
Dodaj cebulę, marchew i seler na patelnię. Gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek, tymianek i oregano; gotować 2 minuty, często mieszając.
Wymieszać pomidory i pastę pomidorową.
Dodaj bulion; doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 3 protokół.
Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć i dusić na małym ogniu 25 minut lub aż kurczak nie jest już różowy wewnątrz (165 stopni F temperatura wewnętrzna). W razie potrzeby wyjąć kurczaka z patelni i dusić sos na dużym ogniu przez kilka minut, aż lekko zgęstnieje.
Podawać na polencie, makaronie lub puree ziemniaczanym.