Conch Scaloppini
Conch Scaloppini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 39g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo liście bazylii, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Scaloppini, Peppery Turkey Scaloppini, oraz Southwestern Chicken Scaloppini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filet mięso konchy na desce do krojenia, aby utworzyć płaskie filety 12 do 15 (1/4 do 1/2 cala)-im cieńsze, tym lepiej bez łamania. Przykryj kawałki folią i tłucz mięso młotkiem, aby spłaszczyć, podwajając szerokość.
Umieść mięso konchy w płytkim naczyniu i dodaj maślankę i przyprawę Cajun, podrzucając, aby upewnić się, że koncha jest równomiernie pokryta.
Marynować, pod przykryciem, w lodówce na 1 do 2 godzin.
W małej misce, połączyć mąkę i sól i pieprz, do smaku.
Zdjąć konchę z marynaty, osuszyć ręcznikiem papierowym i zanurzyć w przyprawionej mące.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj 1 łyżkę oleju z pestek winogron, a gdy olej jest gorący, dodaj mąkę, gotując przez 1 do 2 minut z każdej strony.
Zdejmij konchę na talerz i namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Do patelni saute dodać pozostały olej z pestek winogron.
Dodać oliwki, czosnek, pomidory, kapary i tymianek, i gotować na średnim ogniu przez 2 protokół.
Z patelni wyjąć oliwkową mieszankę i zalać konchą. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodaj wino, aby odgazować patelnię, a następnie dodaj bulion, Bazyl, sok z cytryny i pietruszkę. Gotować, aby zmniejszyć o 2/3 objętości i zawirować w maśle. Chochla do misek i podawać z rozgrzanym chlebem.