Collard-Zupa Kiełbasa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Collard-Kielbasa. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 421 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kiełbasa kiełbasa, woda, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup, Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Pikantna Zupa Kiełbasa.
Instrukcje
Umieść wodę i kiełbasę w garnku do zupy, przykryj i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszać pokrojone w kostkę ziemniaki i dusić 15 do 20 minut więcej.
Dodaj zieleninę i fasolę, gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut dłużej.
Podczas gdy warzywa i fasola są gotowania, miejsce saute patelni na średnim ogniu. Wymieszać z boczkiem i gotować, aby roztopić część tłuszczu. Sir w czosnku, cebula, i papryka; gotować, aż boczek jest prawie chrupiące.
Odcedzić tyle tłuszczu, ile można, i dodać mieszaninę do gotującej się zupy, i gotować dodatkowe 15 do 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.