Collard-Zupa Kiełbasa

Collard-Zupa Kiełbasa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Collard-Kielbasa. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 421 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kiełbasa kiełbasa, woda, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Hopping John Soup-Black - Eyed Pea, Ham, and Collard Green Soup, Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Pikantna Zupa Kiełbasa.

Instrukcje

1
Umieść wodę i kiełbasę w garnku do zupy, przykryj i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Wymieszać pokrojone w kostkę ziemniaki i dusić 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj zieleninę i fasolę, gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Podczas gdy warzywa i fasola są gotowania, miejsce saute patelni na średnim ogniu. Wymieszać z boczkiem i gotować, aby roztopić część tłuszczu. Sir w czosnku, cebula, i papryka; gotować, aż boczek jest prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić tyle tłuszczu, ile można, i dodać mieszaninę do gotującej się zupy, i gotować dodatkowe 15 do 20 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn