Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać otwarty twarz Coleslaw Reubens spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, ser szwajcarski, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Reubens Otwarty, Open Faced PLT, oraz Open-Faced NY Strip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać 1/2 szklanki majonezu i kolejne 4 składniki; wymieszać rozdrobnioną kapustę i odstawić lub schłodzić, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać razem musztardę i pozostałą 1/4 szklanki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
4
Warstwa równomiernie z 1 plastrem sera i peklowaną wołowiną; wierzch z pozostałymi plastrami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 450 przez 5 do 6 minut lub do rozpuszczenia sera. Łyżka coleslaw wymieszać równomiernie na ser i podawać natychmiast.