Colcannon Skins
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Skórki Colcannon mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać irlandzkie masło, śmietana, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. piecz ziemniaki na patelni z blachy, aż do przetargu widelca, a następnie ostudzić. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, połówki wzdłuż ząbkowanym nożem. Ostrożnie wyjąć flaki ziemniaków, za pomocą melona baller, a następnie uruchomić flaki przez ricer do szklanej miski do mieszania.
Roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać białka scallion, posypać solą i potem do miękkości. Jarmuż wymieszać, posypać większą ilością soli i gotować aż zwiędnie.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Jarmuż połączyć z puree ziemniaczanym i wymieszać z kwaśną śmietaną, aż się połączy. Skórki ziemniaczane wypełnić puree ziemniaczane i jarmuż.
Umieść ziemniaki na patelni arkusza pod brojlerem, aż szczyty są chrupiące.
Udekoruj zielenią scallion.