Colcannon Skins

Colcannon Skins
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Skórki Colcannon mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać irlandzkie masło, śmietana, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. piecz ziemniaki na patelni z blachy, aż do przetargu widelca, a następnie ostudzić. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, połówki wzdłuż ząbkowanym nożem. Ostrożnie wyjąć flaki ziemniaków, za pomocą melona baller, a następnie uruchomić flaki przez ricer do szklanej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Melon BallerMelon Baller
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać białka scallion, posypać solą i potem do miękkości. Jarmuż wymieszać, posypać większą ilością soli i gotować aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
JarmużJarmuż
SólSól
5
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Jarmuż połączyć z puree ziemniaczanym i wymieszać z kwaśną śmietaną, aż się połączy. Skórki ziemniaczane wypełnić puree ziemniaczane i jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
JarmużJarmuż
7
Umieść ziemniaki na patelni arkusza pod brojlerem, aż szczyty są chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
8
Udekoruj zielenią scallion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn