Colcannon Puffs
Chrupki Colcannon mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 104 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jeśli masz mleko sojowe, skrobię kukurydzianą, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić w drobną kostkę (około 1/2 cala), włożyć do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie. Podczas gotowania ziemniaków Usuń środkową łodygę z jarmużu i pokrój liście w paski. Gdy ziemniaki są gotowe, podnieś je łyżką szczelinową i umieść w dużej misce do mieszania.
Włóż jarmuż do wody ziemniaczanej i gotuj przez 6 minut lub aż jarmuż będzie miękki.
Jarmuż wyjąć łyżką szczelinową do robota kuchennego.
Dodaj 1/4 szklanki płynu do gotowania i pulsować, Aby drobno posiekać. Rozgrzej piekarnik do 425 F. rozgrzej ziemniaki i dodaj jarmuż i wszystkie pozostałe składniki. Dobrze wymieszać. Używając dobrze zaokrąglonej łyżki stołowej, uformuj kulki o średnicy 1 cala.
Umieść je na naoliwionej blasze do pieczenia lub, najlepiej, blasze do pieczenia pokryte matą silikonową lub pergaminem.
Piec przez 20 minut. Ostrożnie obrócić i piec fore 20 minut więcej, aż lekko rumiane.