Cola Marynowany Stek Z Polędwicy

Cola Marynowany Stek Z Polędwicy
Stek z polędwicy marynowanej w coli jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać stek z polędwicy, musztarda dijon, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać napój gazowany o smaku coli, możesz śledzić to danie główne z Cherry Coke Float Cupcakes jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Marynowany Stek Z Polędwicy, Marynowany Stek Z Polędwicy, oraz Aromatyczny Marynowany Stek Z Polędwicy.

Instrukcje

1
Ubić razem colę, sos sojowy, musztardę Dijon, chrzan, czosnek i czarny pieprz w misce i wlać do zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać stek, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Rozgrzej grill do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć stek z zamykanej torebki i wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
5
Stek gotować na rozgrzanym grillu do pożądanej doneness, około 5 minut z każdej strony. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn