Coeur à la Crème

Coeur à la Crème
Coeur à la Creme może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 492 kalorie, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz crème fraîche, crãme fraã®che, mascarpone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herb Coeur A La Creme, Coeur à la Crème, oraz Czekolada coeur à la crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jestem rozbawiony, gdy goście komentują, jak lekki jest krem—to czysta przyjemność, ponieważ składniki są niezwykle bogate. Jeśli podajesz to, pomiń kurs sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2
Celem jest ubijanie białych składników w gładką, jednorodną śmietanę. Przetwórz mascarpone, serek śmietankowy i cukier, a następnie na krótko zmiażdż pozostałe składniki, zeskrobując boki procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
MascarponeMascarpone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Linij formy mokrym muślinem lub gazą, pozostawiając tyle, aby złożyć na górze, aby były całkowicie zamknięte i umieść je w naczyniu lub tacy. (Muślin można umieścić w pralce i ponownie użyć, ale kurczy się, więc przy pierwszym użyciu wyciąć go bardzo hojnie, aby na to pozwolić.) Usypać nadzienie w foremkach-będzie delikatnie opadać w miarę opróżniania-i odstawić tacę do lodówki na około 8 godzin. Następnie usuń i ostrożnie odwróć formy, obrać muślin i podawać w otoczeniu owoców. Pył z cukrem cukierniczym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
SPRAW, ABY WYGLĄDAŁ ŚWIETNIE
5
Jeśli chcesz zrobić trochę sosu owocowego, aby mżeć wokół owoców, przecier 1/4 funta świeżych jagód z 1 łyżką syropu (we Francji można kupić butelki syropu trzcinowego lub zrobić własne, gotując równą wagę wody i cukru przez 5-10 minut). Sprawdzić smak i poprawić z większą ilością syropu lub trochę soku z cytryny. Prezentując deser, umieść coulis wokół podstawy serca, a nie na nim (aby uniknąć wyglądu sali operacyjnej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Ze stołu w Tarnowie Orlando Murrina. Copyright © 2009 by Orlando Murrin and Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Opublikowane przez Stewart, Tabori & Chang, imprint Harry N. Abrams, Inc.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn