Coeur a la Creme z sosem malinowym i Grand Marnier
Coeur a la Creme z malinami i sosem Grand Marnier może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 660 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 24 minuty. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pół litra malin, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Sos Żurawinowy Grand Marnier, Sos Żurawinowy Grand Marnier, oraz Pudding Śnieżny Z Sosem Grand Marnier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść serek śmietankowy i cukier cukierniczy w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na dużej prędkości przez 2 minuty. Zeskrobać trzepaczkę i miskę gumową szpatułką i zmienić trzepaczkę na mocowanie trzepaczki. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać śmietanę, wanilia, Skórka z cytryny, i nasiona wanilii i ubić na dużej prędkości, aż mieszanina jest bardzo gęsta, jak bita śmietana.
Wyłóż 7-calowe Sito z gazą lub ręcznikami papierowymi, aby końce zasłony na bokach i zawieś je na misce, upewniając się, że między dnem sita a dnem miski jest miejsce na spuszczenie płynu.
Wlać mieszaninę śmietany do gazę, złożyć końce na górze, i przechowywać w lodówce na noc.
Aby podać, należy wyrzucić płyn, rozpuścić krem na talerzu i skropić sosem malinowym i Grand Marnier wokół podstawy.
Podawać z malinami i dodatkowym sosem.
W małym rondlu umieść maliny, cukier i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty.
Wlać ugotowane maliny, dżem i Likier pomarańczowy do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i proces do uzyskania gładkości. Wyluzuj.