Coconut Corn Chowder to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 437 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, Mleko, Serrano chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Coconut Corn Chowder, Kremowy kokosowy zupa kukurydziana, oraz Zupa kokosowo-kukurydziana i krewetkowa.
Instrukcje
1
W 4-do 5-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę w oliwie z oliwek, aż kuleje, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać kukurydzę, mleko, mleko kokosowe, bulion, i chili; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza jest tender do gryzienia, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Łyżką szczelinową wyjąć około 2 filiżanek ziaren kukurydzy z patelni i rezerwy. W blenderze lub robocie kuchennym, pracując partiami i przytrzymując pokrywkę ręcznikiem, wir pozostałą mieszaninę kukurydzy do uzyskania gładkości. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj sok z limonki, bazylię i zarezerwowaną kukurydzę. Wymieszać zupę na średnim ogniu do gorąca, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
5
Dodać sól i pieprz do smaku. Chochle do misek i udekorować klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krojenie ziaren: przeciętne ziarno kukurydzy waży od 10 do 14 uncji i daje około 1 szklanki ziaren. Aby je usunąć, dużym, ostrym nożem, odciąć i wyrzucić koniec łodygi każdego ucha do początku ziaren. Zdjąć i wyrzucić łuski i jedwabie; opłukać uszy. Trzymając każde ucho w pozycji pionowej, odetnij jądra blisko kolby.