Coconut Corn Chowder

Coconut Corn Chowder
Coconut Corn Chowder to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 437 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, Mleko, Serrano chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Coconut Corn Chowder, Kremowy kokosowy zupa kukurydziana, oraz Zupa kokosowo-kukurydziana i krewetkowa.

Instrukcje

1
W 4-do 5-Quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę w oliwie z oliwek, aż kuleje, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać kukurydzę, mleko, mleko kokosowe, bulion, i chili; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień,i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza jest tender do gryzienia, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Łyżką szczelinową wyjąć około 2 filiżanek ziaren kukurydzy z patelni i rezerwy. W blenderze lub robocie kuchennym, pracując partiami i przytrzymując pokrywkę ręcznikiem, wir pozostałą mieszaninę kukurydzy do uzyskania gładkości. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj sok z limonki, bazylię i zarezerwowaną kukurydzę. Wymieszać zupę na średnim ogniu do gorąca, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
5
Dodać sól i pieprz do smaku. Chochle do misek i udekorować klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Klin WapiennyKlin Wapienny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
6
Krojenie ziaren: przeciętne ziarno kukurydzy waży od 10 do 14 uncji i daje około 1 szklanki ziaren. Aby je usunąć, dużym, ostrym nożem, odciąć i wyrzucić koniec łodygi każdego ucha do początku ziaren. Zdjąć i wyrzucić łuski i jedwabie; opłukać uszy. Trzymając każde ucho w pozycji pionowej, odetnij jądra blisko kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn