Cobia z nowym Smyrna Clam Chowder jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 80g białka, oraz 110 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mielone nasiona kopru włoskiego, mieloną lawendę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Best Clam Chowder, Zupa Z Małży, oraz Zupa Z Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sól, nasiona kopru włoskiego, lawendę, lek mięsny, biały pieprz i gałkę muszkatołową. Przetrzyj mieszaninę ze wszystkich stron tłuszczu wieprzowego i umieść w plastikowym, stalowym lub szklanym pojemniku. Przykryj folią, a następnie folią i umieść ciężką płytę lub pokrywę na górze, aby wypchnąć wilgoć. Przechowywać w lodówce przez 5 dni, aby wyleczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Bułka Tarta, Kilka Garści
6 Szklanek Lub Cukier
Tłuszcz Wieprzowy
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Zdjąć folię i folię, spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Pozostawić do wyschnięcia na powietrzu w misce przez 10 dni na stojaku w lodówce.
Rozgrzać oliwę w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i szalotki i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj małże, płatki chile, liście laurowe, tymianek, trochę soli i wina. Przykryj i paruj, aż małże się otworzą. Schłodzić gotowane małże w lodówce; zarezerwować płyn do gotowania. Skorupy małże i wyrzucić muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Suszonej Marsali
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Połącz fumet ryby, reserved płyn do gotowania małży i kolby kukurydzy w rondlu na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby utworzyć bulion chowder. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Chochla 4 szklanki bulionu do rondla z fasoli shell, prażone ziarna kukurydzy, ziemniaki, masło i trochę soli, czarny pieprz i płatki chile. Gotować, aż zmniejszy się i bulion lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Ziarna Kukurydzy
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Chochla
3
Wyjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i 1 szklankę łuskanych, ugotowanych Małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1
Cobię posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni, aż będzie gorący, a następnie podgrzać rybę od góry do dołu. Gdy ryba jest gotowana mniej więcej w połowie, dodaj masło, tymianek, liście laurowe i czosnek na patelnię. Gdy masło topi się, smaż rybę dużą łyżką, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Do montażu: pokroić cienki papier lardo ostrym nożem i położyć plastry na podsmażonej, gorącej cobii. Lardo "topi się" nad gorącą rybą. Łyżka zupy z małży na dnie 6 głębokich misek z pojedynczą porcją i na górze z smażoną rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Z Małży
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki