Cnotliwa Sałatka Rmg z tuńczykiem z rzymską i fetą
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Sałatka RMG z tuńczykiem z rzymską i fetą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 96g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 917 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.32 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sałatę rzymską, pomidory rzymskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Rzymska Feta, Feta-Oliwkowa Sałatka Rzymska, oraz Sałatka rzymska z pomarańczą , fetą i fasolą.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah