Classico ® Bakłażan Parmezan
Classico ® bakłażan parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 182 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz cztery sos do makaronu serowego, mleko, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), Bakłażan Parmezan, oraz Najlepszy Bakłażan Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć jajko, mleko i pieprz. W innej misce wymieszaj razem okruchy krakersów, parmezan i suszone płatki pietruszki.
Plastry bakłażana zanurzyć w mieszaninie mlecznej, aby pokryć, a następnie zanurzyć obie strony w mieszaninie krakersów.
Lekko pokryć prostokątne naczynie do pieczenia 2-quart z natryskiem do gotowania. Ułóż bakłażana w naczyniu.
W misce wymieszać Classico ® cztery sosy do makaronu serowego, oregano i czosnek; zalać bakłażanem.
Piec, pokryte, w piekarniku 350 stopni F przez 40 minut lub aż bakłażan będzie miękki.
Posypać serem mozzarella.
Piec, uncovered, 10 minut więcej.