Classic Deviled Eggs

Classic Deviled Eggs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Klasyczne Deviled jajka spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jeśli masz sól, jajka, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 146 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu i przykryć wystarczającą ilością wody, że jest 1 1/2 cala wody nad jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzewaj wysoko, aż woda zacznie wrzeć, następnie przykryj, obróć ogień na niski i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem na 14 minut, a następnie spłukać w zimnej wodzie nieprzerwanie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Skorupki jaj rozłupać i ostrożnie obrać pod chłodną bieżącą wodą. Delikatnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Jajka pokroić na pół wzdłuż, usuwając żółtka do średniej miski, a białka układając na półmisku. Żółtka rozgnieść widelcem na drobną kruszonkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać majonez, ocet, musztardę, sól i pieprz, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Równomiernie rozprowadzić czubate łyżeczki mieszanki żółtkowej na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
8
Posypać papryką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn