Classic Deviled Eggs
Klasyczne Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 126 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj na twardo, musztarda dijon, świeże liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs.
Instrukcje
Jajka ostudzić, obrać, pokroić na pół wzdłuż i ostrożnie usunąć żółtka.
Rozgnieść żółtka z odrobiną soli i majonezu, musztardy i cayenne. Smak i dostosować przyprawy. Łyżka nadzienie z powrotem do białek. (Jeśli robisz dużo diabelskich jaj i chcesz, aby były szczególnie atrakcyjne, użyj torebki z ciastem, aby je ubić z powrotem na białka.)
Posypać papryką i podawać lub przykryć i schłodzić, dobrze zawinięte, do 1 dnia przed podaniem.