Cjarsons
Cjarsons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 29g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, liście szałwii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć porzeczki, można śledzić to danie główne z Budyń Torebkowy Z Porzeczkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy są .
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Z mąki wyrobić studzienkę i ułożyć ricottę, wędzoną ricottę, jajka, sól, porzeczki, czekoladę, gałkę muszkatołową, skórkę z cytryny, szalotki i natkę pietruszki na środku. Włącz wszystko rękami, aby uformować ciasto. Podzielić ciasto na 4 kawałki i zwinąć w kołek lub rurkę o grubości około 1 cala. Spłaszczyć rurkę do grubości około 1/4 cala i pokroić na kawałki o długości 1 1/2 cala. Nazywają się cjarsons. Wrzucić cjarsons do wrzącej wody i gotować, aż unoszą się, o 5 do 7 protokół. W międzyczasie, umieścić bulion z kurczaka, szałwia i masło do 12 do 14-calowej patelni saute i doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić cjarsons i wrzucić do patelni z mieszaniną masła. Wrzucić do płaszcza i służyć.